Pikeun ngalawan wabah babarengan, kepemilikan Jinqiang bakal angkat deui ngabantosan Nan'an, Quanzhou!

Dina dinten-dinten ayeuna, kaayaan wabah lokal di Quanzhou parantos kaluar di seueur tempat, sareng bentuk pencegahan sareng kontrol wabah parah sareng rumit.Dina raraga ngalawan perang blocking pencegahan sarta kontrol wabah, pamaréntah kota Quanzhou Nan'an urgently dimimitian pangwangunan proyék titik isolasi Nan'an sanggeus panalungtikan sarta deployment.Unit pangwangunan proyék nyaéta Biro Kaséhatan Nanan, agén konstruksi nyaéta grup Nanyi, unit desain nyaéta desain arsitéktur Fujian sareng Research Institute Co., Ltd., sareng unit konstruksi nyaéta Fujian Nanjian Construction Development Co., Ltd. Salaku a panyadia ladenan industri wangunan héjo, Jinqiang nyekel group geus ilubiung dina proyék kayaning wewengkon karek kainféksi rumah sakit Fuqing, titik observasi terpusat di sisi kalér rumah sakit Fuqing jeung titik observasi terpusat tina Fuqing SMK sarta kuliah teknis.Waktos ieu, Jinqiang ngayakeun group diatur kaluar deui pikeun ilubiung dina pangwangunan rurusuhan imah isolasi proyék ieu jeung suplai Jinqiang "kotak imah" pikeun proyék éta.

640

Proyék titik isolasi panyumputan Nan'an ayana di plot Huanglong Rongqiao, jalan Liucheng, Kota Nan'an, caket sareng stasiun tol Nan'an South Expressway.Wewengkon lahan konstruksi nyaéta 67.961 mu, sareng 964 kamar isolasi direncanakeun bakal diwangun.Jumlahna aya 15 kamar isolasi 2 tingkat sareng gedong kantor médis 2 tingkat direncanakeun.Rencanana gaduh 2 lawang pikeun personel terasing sareng alun-alun distribusi, sareng 1 lawang pikeun tanaga médis sareng alun-alun distribusi.Proyék ieu dibagi jadi dua fase, sareng 246 sét panyumputan direncanakeun réngsé dina tahap kahiji.Titik isolasi ditutupan ku kandang isolasi stainless steel kelas luhur.Ruang isolasi ngadopsi splicing modular kamar kotak movable, sareng hirup internal sareng mandi, AC, jaringan sareng fasilitas sanésna lengkep.

Dina 15 Maret, proyék titik isolasi panyumputan di Kota Nan'an, Quanzhou diluncurkeun sacara gancang.Teras, ngagambar skéma desain sareng leveling situs dilaksanakeun sacara berturut-turut.640 (1)

Dina 16 Maret, yayasan tuang proyek dimimitian.Dina waktu nu sarua, Jinqiang nyekel group urgently ngadegkeun hiji tim proyék nyiapkeun tim konstruksi sarta koordinat transportasi bahan kotak imah di titik isolasi.

640 (2) 640 (3)

Dina isuk 17 Maret, pigura utama imah diasupkeun kana situs.640 (4)

Dina isuk 17 Maret, pigura utama imah diasupkeun kana situs.640 (5)

Dina malem 17 Maret, sakabeh staf buru-buru masang imah beurang peuting.

640 (6)

640 (7)

640 (8)

640 (9)

Dina 18 Maret, mesin ngagorowok terus-terusan, sareng situs konstruksi dilaksanakeun sacara teratur.Pigura utama 1 # wangunan jeung 5 # wangunan ieu dipasang.

640 (10)

640 (11)

640 (12)

Dina 18 Maret, pigura utama wangunan 2# réngsé, sarta panels témbok, panto jeung jandéla dipasang.

640 (13)

640 (14)

Neunggeul cucuk jeung motong "kasakit", dikawal ku Jin Qiang.Proyék titik isolasi panyumputan Quanzhou Nan'an masih dina konstruksi anu parah.Pausahaan Jinqiang bakal terus damel sareng sadaya unit pikeun ngawangun bénténg anti wabah anu kuat, ngabantosan Quanzhou ngalawan wabah sareng meunang perang pencegahan sareng kontrol pas mungkin.

640 (15)


waktos pos: Mar-18-2022