Golden Power mangrupikeun hiji-hijina mérek dagang Cina anu kasohor dina industri papan serat silikat domestik.

Tentang Kami

Golden Power (Fujian) Bahan Gedong Science Technology Co., Ltd.

Golden Power (Fujian) Bahan Gedong Science Technology Co., Ltd. kantor pusatna di Fuzhou, diwangun ku lima divisi bisnis: papan, jati, lantai, bahan palapis sareng bumi prefabrikasi.Golden Power Industrial Garden aya di Changle, Propinsi Fujian kalayan total investasi 1,6 milyar Yuan sareng legana 1000 mu.Pausahaan urang geus ngadegkeun ngembangkeun produk anyar 'jeung laboratorium eksperimen di Jerman sarta Jepang, ngawangun jaringan pamasaran sampurna di pasar dunya sarta ngawangun hubungan pasangan kalayan loba nagara kayaning AS, Jepang, Australia, Kanada, jsb Golden Power geus disadiakeun. produk kualitas luhur pikeun sababaraha wangunan Landmark publik internasional salila taun ieu.

Dunya seru papan kalsium silikat

Golden Power (Fujian) Bahan Gedong Science Technology Co., Ltd.

Langkung Produk

Golden Power (Fujian) Bahan Gedong Science Technology Co., Ltd.