praktis!geulis!Generasi munggaran sampling asam nukléat sacara resmi dilebetkeun kana genah bumi!

640

Dina isuk April 26, generasi kahiji imah sampling asam nukléat merenah babarengan dikembangkeun ku Jinqiang (Fujian) Bahan Gedong Téhnologi Co., Ltd. of Jinqiang nyekel group jeung Fuzhou Arsitéktur Desain Institute Co., Ltd. gawe bareng jeung investasi urban Fuzhou. grup ieu sacara resmi diumumkeun tur dipaké dina Wuyi Square.Dina isuk April 27, genah stan sampling asam nukléat tina angkatan sarua produk ieu nempatkeun kana pamakéan di puseur bisnis universitas Kabupaten Gulou.

640

640 (1)

▲ imah sampling ieu dijieun ku bahan wangunan Jinqiang sarta disumbangkeun haratis

640 (2)

▲ imah sampling asam nukléat merenah nempatkeun kana pamakéan

640 (3)

▲ stan sampling asam nukléat merenah

Wewengkon lanté leutik

Ieu bisa gampang dipindahkeun tur digabungkeun bebas

Jinqiang kelas médis dewan bersih antibakteri diadopsi

Dilengkepan AC multi-fungsi sareng sistem suplai hawa tekanan positip

Sistim disinfeksi ultraviolét

Ngawaskeun lingkungan ekslusif

Ngawasaan suhu jero ruangan sareng kalembaban, nilai PM, sora sareng karbon monoksida

Alamat publik calakan, siaran sora, nomer telepon jeung fungsi séjén

640 (4) 640 (5)

Tahap salajengna

Generasi kadua ditingkatkeun imah sampling asam nukléat merenah tur kios sampling

Integrasi sampling asam nukléat sareng pendaptaran scanning kode

Kabina visual, ngawaskeun kacapean kabin asam nukléat sareng fungsi sanésna

Mastikeun kamajuan anu aman sareng éfisién tina pencegahan wabah dugi ka tingkat anu paling hébat

640 (6)

"Produk séri sampling asam nukléat anu gampang ngadopsi desain modular sareng konstruksi calakan.Butuh ukur satengah dinten ti nampi bewara paménta dugi ka parantosan instalasi sareng komisi.Li Zhonghe, manajer umum bahan wangunan Jinqiang dina situs, dikedalkeun harepan yén imah sampling asam nukléat merenah tur kios sampling bisa nguntungkeun leuwih wewengkon kota urang, ngabebaskeun staf médis asam nukléat sampling tina panyiksaan suhu luhur jeung panas, jeung masihan aranjeunna lingkungan kerja anu langkung nyaman sareng aman.Hayu jalma-jalma yakin pikeun ngalakukeunana sareng yakin!Ningkatkeun rasa pangalaman masarakat, ngabantosan pencegahan wabah dasar sosial, sareng nyiptakeun kartu nama pencegahan wabah Fuzhou.

640 (7)

Salaku panyadia ladenan industri wangunan héjo, Jinqiang nyekel group geus anyar ilubiung dina proyék konstruksi wewengkon karek kainféksi rumah sakit Fuqing urang, titik isolasi samentara Yongtai County pikeun pencegahan jeung kontrol wabah, Nan'an pos kaséhatan pos jeung pos kaséhatan Langqi di pencegahan wabah. jeung kontrol.Éta aktip ngaréspon kana sauran pamaréntah, wani nanggung tanggung jawab sosial, sareng nyumbang kana pencegahan sareng kontrol wabah ngaliwatan produk wangunan modular sareng téknologi konstruksi anu cerdas.Waktos ieu, éta parantos sakali deui masihan maén pinuh pikeun kauntungan profésional sareng téknisna, Ngahasilkeun imah sampling asam nukléat sareng kios pikeun ngabantosan perang umum pencegahan sareng kontrol wabah sareng serangan ékonomi sareng sosial kalayan kakuatan sareng tanggung jawab.


waktos pos: Apr-28-2022