nyieun usaha pengkuh!Proyék Stasion Kaséhatan Mawei Langqi parantos kamajuan énggal!

640
640

/ Dipoto dina 7 Méi, Proyék Stasion Kaséhatan Mawei Langqi

Anyar, Proyék Stasion Kaséhatan Mawei Langqi

kamajuan anyar

Grup 1 jeung Grup 2 fase kahiji proyék geus dasarna réngsé

Tahap kadua proyek, grup tilu jeung grup opat, dasarna réngsé

Ti luar gedong

Jeung konstruksi darurat saméméhna tina bodas jeung kulawu salaku warna utama

Wellness Station ngajadikeun bédana badag

640 (1)

Dipoto ku Stasion Kaséhatan Mawei Langqi dina 7 Méi

640 (2)

Tinjauan kelompok 1 sareng kelompok 2 dicandak dina 7 Mei

640 (3)

Tinjauan kelompok tilu sareng kelompok opat dicandak tanggal 7 Mei

Salian ngagunakeun kotak bungkusan dasar anu sami sareng kabin kuadrat tradisional sareng bangsal isolasi baheula, proyék Stasion Kaséhatan Mawei Langqiogé innovatively ngagunakeun opat sided sloping hateup struktur baja rorongkong jeung ubin résin beureum dina hateup stasion.Plat aluminium liang, sareng pelat TKK emas disimpen dina bagian handap salaku pager pelindung.Penampilan anu basajan tur stylish, sarta kelir anu haneut tur caang, mere jalma rasa tetempoan Resort di.

640 (4)
640 (5)

Kotak résin sareng hateup struktur baja

640 (6)

Fasadna didamel tina pelat aluminium anu ditinju

640 (7)

Pedalaman kamar kotak adopts Jinqiang ETT dewan bersih

640 (8)

Proyék Stasion Kaséhatan Mawei ngagaduhan skala ageung, jadwal anu ketat sareng tugas anu beurat.Naha éta tina alokasi sumberdaya internal atanapi gawé babarengan produsén éksternal, scheduling tanaga konstruksi, koordinasi prosés béda ... Ieu tantangan badag sarta uji pikeun sakabéh tanaga konstruksi Jinqiang.Ti mimiti proyek, kami geus dipaké kakuatan grup pikeun nungkulan kasusah.Nyanghareupan rupa-rupa masalah dina pangwangunan proyék, urang geus ngayakeun rapat husus, koordinasi jeung sagala rupa pihak, tetep hiji panon on kamajuan, sarta nyieun sagala usaha pikeun ngamajukeun pangwangunan proyék.

640 (9)

usaha terus-terusan,

Nyegruk huntu!

Ayeuna, proyék éta dina pangwangunan

geus asup kana période sprint final,

Hal ieu dipercaya yén proyék antukna bakal réngsé dina

Kalayan usaha babarengan, éta hasil réngsé!

Jieun kontribusi alatan pencegahan sarta kontrol wabah Fuzhou!

640 (20)


waktos pos: May-25-2022