Plat beling tiis Jinqiang ETT diadopsi pikeun jalur metro Fuzhou 5 sareng 6

640

Bagian kahiji tina Fuzhou Metro Line 5 fase I

Sarat pikeun muka sareng operasi parantos dicumponan

Resmi dibuka kaping 29!

Fuzhou Metro Line 4 bakal dibuka sacara resmi dina 29 April!Saméméhna, ti 24 April nepi ka 26 April, Fuzhou Metro Line 5 geus nempatkeun kana operasi percobaan.Warga nyandak naek bébas kalawan tiket pangalaman ngalaman munggaran.

640 640 (1)

"Interiorna beresih sareng éndah, metode pameseran tikét béda-béda, sareng pusat layanan palanggan sareng fasilitas pisan humanis."Ceuk warga nu datang ka stasion Pertanian jeung Kehutanan, “Sanggeus dibukana jalur 5, merenah pikeun mahasiswa anu caket dieu pikeun ngarambat.Anjeun tiasa ngalih ka jalur sanés di stasiun subway Jinshan, anu saé pisan.

640 (2)

"Metro Line 5 nganggo saluran hawa tahan seuneu Jinqiang sareng pelat beling tiis Jinqiang ETT di seueur stasion sapertos pertanian sareng Stasion Universitas Kehutanan, stasiun plat susunan sareng stasiun MaRong."Numutkeun jalma relevan dina muatan tina bahan wangunan Jinqiang, "substrat Jinqiang ETT piring beling tiis anorganik, lapisan permukaan beling tiis, sarta lapisan permukaan boga lalawanan cuaca kuat sarta lalawanan ngagem."

640 (3)

Papan hiasan Jinqiang ETT ngadopsi prosés Nu unik (prosés glaze) pikeun nembus sareng ngagabungkeun lapisan permukaan tahan cuaca anorganik dina permukaan substrat anorganik.Éta kuat, ngagem-tahan, awét, bersih, antibakteri, nonflammable sarta tahan suhu, ngahontal kinerja panyalindungan seuneu tina rating seuneu A1.Cai mibanda résistansi cuaca super, euweuh asbés, nol formaldehida, panyalindungan lingkungan, kaséhatan sarta penampilan elegan.

640 (4)

Metro Line 5 badé dibuka pikeun lalu lintas,

Dina waktos anu sami, kamajuan panganyarna sumping ti Metro Line 6,

Rencanana bakal dilaksanakeun dina satengah kadua taun ieu.

640 (5) 640 (6) 640 (7) 640 (8) 640 (9)

"Nepi ka ayeuna, piring beling tiis Jinqiang ETT parantos diadopsi pikeun jalur metro 1, 2, 5 sareng 6."Li Zhonghe, manajer umum bahan wangunan Jinqiang, ngomong, "ngagunakeun Jinqiang dirakit sistem hiasan terpadu, bagian dirakit dihasilkeun pabrik nu dirakit sarta dipasang dina situs pikeun ngawujudkeun embedding pipa, konstruksi garing sarta konstruksi merenah."

640 (10) 640 (11)


waktos pos: Apr-30-2022