Kagiatan|Kompetisi Kaahlian Staf "Jinqiang Craftsman Cup" 2022 parantos suksés!

640
640

Dina isuk-isuk 18 Méi, upacara peluncuran Kompetisi Kaahlian Karyawan Piala Pengrajin Jinqiang 2022 dilaksanakeun di Majelis Jinqiang sareng Taman Industri Konstruksi.Kompetisi ieu diayakeun ku Federasi Serikat Dagang Distrik Changle sareng dilaksanakeun ku Jinqiang Holding Group Co., Ltd.

640 (1)

Kompetisi kaahlian ieu dipuseurkeun kana téma "promosikeun sumanget pagawe modél sarta striving jadi pelopor emas", ngabales panggero grup parusahaan pikeun produksi aman.Aktif pituduh karyawan pikeun ngadegkeun konsép produksi kaamanan "pangmekaran aman, jalma-berorientasi", sarta ngamekarkeun kabiasaan Mikrobiologi alus tur melek kaamanan!Iklas yayasan padet pikeun produksi aman.

640 (2)

Acara sadinten ieu parantos netepkeun dua pasanggiri, "Welder Group" sareng "Forklift Group".Leuwih ti 60 urang kaasup Lin Bizhen, Wakil Pupuhu Changle District Federation of Serikat Dagang, Chen Lili, Pupuhu Tantou Town Trade Union, kapamimpinan grup, wawakil subsidiaries, sarta kontestan dihadiran acara.Xu Dingfeng, timbalan manajer umum tina Jinqiang Bahan Gedong Téhnologi jeung Produksi, nepikeun pidato sarta ngumumkeun bubuka kompetisi.

Sesi 1: Ujian Téori

Sanggeus upacara bubuka, sanggeus ngagambar undian, babak kahiji kompetisi, tés téori, dilaksanakeun di Jinqiang Park.Para kontestan nyandak tés sacara serius saluyu sareng aturan kompetisi.

640 (3)
640 (4)
640 (5)
640 (6)

situs ujian Téori

Sesi 2: Pasanggiri Praktis

Isuk-isuk jeung sore tanggal 18 Méi, para kontestan milu dina pasanggiri "Operasi Praktis Forklift" jeung "Operasi Praktis Las Listrik" sacara angkatan di No.

Latihan grup Forklift

640 (7)
640 (8)
640 (9)
640 (10)

S ngalipet adegan lomba

640 (11)
640 (13)
640 (12)
640 (14)

Adegan kompetisi tumpuk

prakték grup welder

640
640 (1)
640 (2)
640 (3)

Adegan kompetisi las

640 (4)
640 (5)
640 (6)
640 (7)

Adegan kompetisi motong gas

Dina waktos éta, Lin Bizhen, wakil ketua Féderasi Serikat Dagang Distrik Changle, Chen Lili, pupuhu Tantou Town Union, sareng anu sanésna sumping ka tempat éta pikeun ngucapkeun belasungkawa ka para kontestan acara ieu.

640 (8)
640 (9)
640 (10)
640 (11)

Pimpinan Uni nyebarkeun ucapan belasungkawa ka kontestan

Sesi 3: Upacara pangajén

Sanggeus sapoe kompetisi anu seru, skor para kontestan ahirna ditangtukeun sanggeus juri jeung juru skor nyieun statistik skor anu adil jeung merata.Sanaos réngkingna berturut-turut, para kontestan di lapangan henteu éléh kusabab ieu.Karunya teu meunang ranking, kuring yakin yén sumanget gawé teuas tur kamajuan dina mangsa kompetisi leuwih pantes aftertaste dulur!

640 (12)
640
640 (13)
640 (14)

Situs skor sareng piala

Saatos nyetak, Chen Lili, Pupuhu Tantou Town Union, Ji Xiaosheng, Manajer Departemen Budaya Brand of Jinqiang Holdings, sareng Xu Dingfeng, Wakil Manajer Umum Produksi Téhnologi Bahan Gedong Jinqiang, masihan piala sareng hadiah ka para juara "Forklift Group. " sareng "Welder Group" masing-masing!

640 (15)

Poto grup teknisi luar biasa dina grup forklift sareng grup las listrik

640 (16)

Poto grup teknisi medali perunggu dina grup forklift sareng grup las listrik

640 (17)

Poto grup teknisi medali pérak dina grup forklift sareng grup las listrik

640 (18)

Poto grup teknisi medali emas dina grup forklift sareng grup las listrik

640 (19)

Poto grup sadaya teknisi anu meunang pangajén

Ku ngayakeun kompetisi kaahlian, platform geus diwangun pikeun pagawé némbongkeun bakat maranéhanana, diajar kaahlian jeung komunikasi saling.Kami ngarepkeun yén sadaya karyawan bakal teras-terasan ningkatkeun kamampuan damel sareng tingkat kaahlian, sareng ngabantosan pangwangunan jangka panjang perusahaan.

Tungtungna, Abdi hoyong hatur Changle District Federation of Serikat Dagang jeung Tantou Town Union pikeun rojongan kuat maranéhanana pikeun kompetisi ieu.Jinqiang Holdings ogé bakal terus taat kana prinsip "respecting karyawan, pamahaman karyawan, ngajaga karyawan jeung miara karyawan" pikeun éféktif ngajaga hak jeung kapentingan karyawan.

640 (20)


waktos pos: May-25-2022